Somelaw

Hanki juristin laatima perukirjapohja

Haluatko laatia perunkirjoituksen tai perukirjoitukset itse? Olet oikeassa paikassa!

Pohja perunkirjoitukseen

Perukirja kannattaa lähtökohtaisesti laadituttaa juristilla, sillä perukirjaan kirjatuilla ehdoilla voi olla suurikin vaikutus kuolinpesän oikeudenomistajille tai perintöverotukseen.

Juristimme laatima perukirjapohja takaa sen, että kirjaat perukirjaan oikeat asiat ja perukirja tulee laadittua oikein.

Perunkirjoituspohja netistä

Tilaa helposti kauttamme juristin laatima pohja perunkirjoitukseen. Pohja sisältää eri ehto -vaihtoehtoja, joista voit valita tilanteeseesi sopivat ehdot.

Tällä perukirjapohjalla laadit perunkirjoituksen kuin perunkirjoituksen!

Mikäli haluat oppia itse laatimaan perukirjoja esimerkiksi asiakkaillesi, katso tästä perukirjakoulutuksemme!

Mitä perukirjaan pitää kirjata?

Perukirja on asiakirja, joka laaditaan aina henkilön kuoleman jälkeen. Perukirjan tehtävänä on ilmoittaa kuolinpesän oikeudenomistajat sekä toimia veroilmoituksena perintöverotusta varten. Perukirja toimii myös ilmoituksena velkojille.

Perukirjassa on oltava ainakin seuraavat tiedot:

 1. Perittävän ja kuolinpesän oikeudenomistajien tiedot
  • Oikeudenomistajilla tarkoitetaan leskeä sekä kuolinpesän perillisiä ja osakkaita, mutta myös esimerkiksi testamentinsaajia
 2. Uskottujen miesten ja pesänilmoittajan tiedot
 3. Perittävän omaisuus: Yksityiskohtainen luettelo perittävän omaisuudesta, mukaan lukien kiinteistöt, ajoneuvot, pankkitilit, osakkeet, sijoitukset jne.
 4. Perittävän ja kuolinpesän velat erikseen
 5. Testamentti, avioliitot ja lahjakirjat: Jos perittävä on jättänyt testamentin, antanut ennakkoperintöjä tai tehnyt lahjakirjoja, nämä asiakirjat on liitettävä perukirjaan. Myös kaikki tiedot avioliitoista, avioehdoista ja osituksista on ilmoitettava perukirjassa.
 6. Tiedot henkivakuutuksista ja säästöhenkivakuutuksista
 7. Tiedot siitä, mitä oikeuksia leski ja kuolinpesä käyttää
 8. Tiedot perinnöstä ja testamentista luopumisista

Hinta

550 € (sis. alv).

Psst! Perukirjapohja on laaja se sisältää erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita juuri tilanteeseesi sopivat ehdot. Jos haluat, että juristimme laatii perunkirjoituksen puolestasi, ota meihin yhteyttä täältä.

Hanki perukirjapohja tästä

Tilaa perukirjapohja tästä ja saat pohjan pian sähköpostiisi.

Tilauksen tekemällä annat Somelawlle toimeksiannon ja hyväksyt Sopimusehtomme.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.

Miksi kannattaa käyttää juristin laatimaa perukirjapohjaa?

On useita syitä, miksi kannattaa hankkia juristin laatima perukirjapohja:

 1. Ammattitaito ja tietämys: Juristit ovat koulutettuja ja päteviä oikeudellisissa asioissa, mukaan lukien perintöoikeudessa. Heillä on syvällinen ymmärrys paikallisista lainsäädännöistä ja käytännöistä, joten he voivat varmistaa, että pohja täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset ja sisältää tarpeeksi tarkat vaihtoehdot eri tilanteisiin.
 2. Virheettömyys: Perukirjassa voi olla monimutkaisia ​​oikeudellisia käsitteitä ja vaatimuksia, ja pienikin virhe tai puutteellinen tieto voi aiheuttaa ongelmia, veroseuraamuksia ja viivästyksiä omaisuuden jakamisessa. Juristin laatima perukirjapohja voi auttaa varmistamaan, että kaikki ehdot ja muodollisuudet ovat oikein.
 3. Yksilölliset tarpeet: Juristi voi on räätälöinyt perukirjapohjan ehdot siten, että niistä oikeat valitsemalla ne vastaavat yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi. Pohja huomioi erityiset omaisuuserät ja erilaiset kuolinpesän oikeudenomistajat.
 4. Lainmukaisuus: Juristi varmistaa, että perukirja täyttää kaikki oikeudelliset vaatimukset ja että siitä tulee lainmukainen. Tämä voi auttaa estämään mahdolliset kiistat ja ongelmat myöhemmin.
 5. Verotehokkuus: Juristin laatimalla perukirjapohjalla voi myös varmistaa, että perukirjasta löytyy verottajaa varten kaikki tarvittava tieto ja ettei pohja ei aiheuta turhia veroseuraamuksia.

Hanki perukirjapohja tästä

Tilaa perunkirjoituspohja tästä ja saat pohjan pian sähköpostiisi.

Tilauksen tekemällä annat Somelawlle toimeksiannon ja hyväksyt Sopimusehtomme.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.

Miksi Somelaw?

Perukirjapohjan luoneella juristillamme on yli kymmenen vuoden kokemus perunkirjoitusten sekä muiden perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen laatimisesta. Juristimme on hoitanut maanlaajuisesti aihealueeseen liittyvää koulutusta sekä tarjonnut sitä koskevaa neuvontaa lakimiehille sekä muille asiantuntijoille.

Lue lisää Somelawsta täältä!

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.