Somelaw mediassa ja muualla

mtv uutiset

Tällaista ilmaistyötä pyydetään mm. juristilta.

”Voitko olla mainoskasvo sun pärställä?” Juristi, eläinlääkäri, tangokuningatar ja somevaikuttaja kertovat, millaista ilmaistyötä heiltä pyydetään” – MTV uutiset, Anna Tenhu

TREMOR (Helsingin Yliopisto) Mentori

”- – Katariina Ruuskanen – – all experienced lawyers and innovators in their own rights will be joining the TREMORIANS to talk to them about legal basics that all teams should know, as well as dive deeper into issues that concern their ideas”

Lakimiesuutiset, nro 05/2022

s. 40 jutussa ”Juristista kuoriutui startup yrittäjä” Somelaw:n omistaja ja perustaja Arkipäivä -jutussa. ”Somelaw tarjoaa helpon lähestyttävyyden kautta kaikille mahdollisuuden toimia oikein”, Katariina Ruuskanen kertoo.

Juristikirje, 4.5.2022

Somejuridiikkaa-sarjassa Somelaw-lakitoimiston perustaja Katariina Ruuskanen avaa sosiaalista mediaa ja vaikuttajamarkkinointia koskevaa sääntelyä. Tässä jutussa syvennytään kuvaoikeuksiin ja niiden luovutuksiin.

Juristikirje, 20.4.2022

Somejuridiikkaa-sarjassa Somelaw-lakitoimiston Katariina Ruuskanen avaa sosiaalista mediaa koskevaa sääntelyä. Tässä jutussa käsitellään musiikin käyttämistä somessa ja vaikuttajamarkkinoinnissa.

Juristikirje, 6.4.2022

Somejuridiikkaa-sarjassa Somelaw-lakitoimiston Katariina Ruuskanen kesyttää sosiaalisen median juridista viidakkoa. Aluksi pohditaan vaikuttajamarkkinointia.

MarkkinointiUutiset, 20.8.2021

Somelaw:n Katariina Ruuskanen kertoo MarkkinointiUutisissa mm. vaikuttajamarkkinoinnissa useimmiten esiintyvistä juridisista ongelmista.

Noord Agency 22.10.2021

Vieraskirjoitus Noord Agencyn blogissa ”Lainmukaisessa vaikuttajamarkkinoinnissa onnistuminen”.

Hypement

Vieraskirjoitus Hypementin blogissa ”Yritys! Huomioi nämä 3 lakiasiaa vaikuttajamarkkinoinnissa”

PING Helsinki

Somelaw, PING Helsinki, Someturva ja Hidasta Elämää laativat työkalupakin julkisuudessa toimiville henkilöille, vaikuttajille ja muille somekäyttäjille, jotka ovat joutuneet maalittamisen ja järjestäytyneen häirinnän uhreiksi. Asiassa konsultoitiin Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Jari Taposta, Mediapoolin Tero Koskista ja useita vaikuttajia, joilla on kokemusta maalittamisen kohteeksi joutumisesta.

IPRinfo, 11.8.2021

Somelaw:n perustaja ja omistaja, Katariina Ruuskanen, esittäytyy IPRinfon juttusarjassa, jossa tutustutaan suomalaiseen IPR-kenttään ja siellä työskenteleviin henkilöihin.

Hidasta Elämää

Somelaw, PING Helsinki, Someturva ja Hidasta Elämää laativat työkalupakin julkisuudessa toimiville henkilöille, vaikuttajille ja muille somekäyttäjille, jotka ovat joutuneet maalittamisen ja järjestäytyneen häirinnän uhreiksi. Asiassa konsultoitiin Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Jari Taposta, Mediapoolin Tero Koskista ja useita vaikuttajia, joilla on kokemusta maalittamisen kohteeksi joutumisesta.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.