Somelaw

Ulkoista juristi

Oma lakiosasto edullisemmin? Kaipaatko lakiapua, mutta et halua palkata omaa juristia? Tarvitseeko yrityksesi lakiosasto lisäresursseja tai erityisasiantuntemusta? Olet oikeassa paikassa!

Lakimiehen ulkoistaminen on helppoa ja halpaa

Jokainen yritys kaipaa juridista apua, mutta kynnys oman juristin palkkaamiselle tai lakiosaston hankkimiselle voi olla korkea.

Somelaw on apunasi ja toimii ulkoistettuna lakiosastonasi!

Asiakaskyselyn tuloksia

Tätä mieltä asiakkaamme olivat meistä:

100%

kokee lakipaveluiden ulkoistamisen Somelawlle erittäin hyväksi ratkaisuksi

100%

juristi on tavoitettavissa nopeasti, helposti ja vaivattomasti (slack, sähköposti tai muu yrityksen oma sisäinen kanava)

100%

oli erittäin tyytyväisiä juristimme asiantuntemukseen ja saamaansa apuun

Hanki oma lakiosasto

Kaikki yritykset kaipaavat oikeudellista apua, oli kyse sitten sopimusasioista, neuvonnan tarpeesta tai vaikka työsuhteisiin liittyvistä asioista. Oman juristin tai lakiosaston palkkaaminen on kuitenkin suuri investointi.

Oman lakiosaston erityisosaaminen voi olla eri alalta, jolloin eri oikeudenaloihin erikoistuneen juristin apu voi tulla tarpeeseen. Juristin ulkoistaminen voi myös olla kustannustehokkaampaa, sillä tietyn alan asiantuntijalla on jo valmiiksi tieto kysymyksiisi, kun alaan erikoistumattoman täytyy käyttää selvitystyöhön useita tunteja.

Jos kaipaat halvempaa ja kevyempää vaihtoehtoa oman lakimiehen hankkimiselle, ulkoista lakiasiasi meille!

Ole meihin yhteydessä tästä!

Jätä tähän yhteystietosi ja kerro tarpeestasi.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat kuntoon.

Palaamisiin!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Miten homma toimii?

  1. Kartoitamme tarpeesi ja tilanteesi.
  2. Teemme lakiavun ulkoistamisesta sopimuksen, jotta ennen jokaista asiaa ei tarvitse antaa asiasta erillistä toimeksiantoa. Asiasi otetaan heti käsittelyyn ja tiedät jo valmiiksi mihin hintaan.
  3. Sovimme teille helpoimman kommunikointikanavan, jotta lakiavun saanti vastaa oman inhouse juristin apua tai oman lakiosaston helppokäyttöisyyttä. Suosituin tapa on sisäinen, oma slack kanava, josta avun tai vaikka etätaapamisen saa nopeasti.

Näin helppoa se on! Halutessanne kaiken voi hoitaa myös etänä.

Esimerkkejä paketeista ja hinnoittelusta

Tarve lakiapuun tulee täysin teiltä, joten sovimme teille sopivan paketin aina joustavaksi ja teidän tarpeesiin sopivaksi. Me tiedämme ja ymmärrämme, että tarve vaihtelee.

Toiset haluavat lakiavun tuntilaskutuksena, toiset taas valmiin kk-paketin lakiavulle.

Esimerkkejä paketeista:

Juristi tuntilaskutuksena

190,00 € + alv

Käytössäsi on rajaton määrä juristin työaikaa hintaan, jonka tiedät aina etukäteen. Psst! Laskutamme vain vähintään 15 minuutista, emme koskaan täydestä tunnista (jos käytämme ongelmaasi tai sopimukseesi aikaa 20 minuuttia, laskutamme siitä 20 minuutin arvon, emme kokonaista tuntia)!

Juristi 12h/kk

2 000,00 € 

Käytössäsi on kuukausittain 12 tuntia juristin työaikaa sen muodosta riippumatta. Ajan voi siis käyttää esim. sopimusten tarkastamiseen, neuvontaan tai vaikka työsopimuksen laadintaan.

Juristi kerran viikossa

5 000,00 €

Tässä paketissa saat juristin käyttöösi aina yhdeksi kokonaiseksi päiväksi viikossa. Ajan voit käyttää täysin haluamallasi tavalla.

Blogi

Yrityksen (rajaton?) vastuu piilomainonnasta

Yritys on lähtökohtaisesti vastuussa, jos vaikuttajan kaupallisen yhteistyön julkaisu on lainvastainen. Yrityksen vastuu ei kuitenkaan ole rajatonta. Lue tästä, kuinka yritys voi täyttää oman osuutensa huolehtimalla tietyt asiat kuntoon.

Tästä hyvää lukemista

Näihin artikkeleihin kannattaa tutustua!

Vaikuttaja-pr ja sen merkitseminen

Lue tästä juristin kertomana (silti ymmärrettävästi) mitä on vaikuttaja-pr ja miten se merkitään oikeaoppisesti!

Kaupallisten yhteistöiden merkitseminen

Tässä artikkelissa juristimme kertoo, miten kaupalliset sisällöt merkitään oikein ja mitä piilomainonta on.

Teaser-markkinointi

Lue tästä, mitä on teasausmainonta ja onko myöhemmin julkaistava kuva merkittävä mainostunnistein.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.