Somelaw

Perunkirjoitus koulutus

Haluatko oppia tekemään perunkirjoituksia tai lisätä ne palveluvalikoimaasi? Olet oikeassa paikassa!

Perukirjakoulutus

Juristin tekemällä perukirjakoulutuksella takaat sen, että sinä ja työntekijäsi opitte laatimaan perunkirjoitukset itsenäisesti.

Hoida perunkirjoitukset itse

Hoida perunkirjoitukset jatkossa itse!

Tilaa perunkirjoituskoulutus ja saat kaiken materiaalin sähköpostiisi, jotta voit tutustua siihen omaan tahtiisi. Kaikki hoituu kätevästi etänä ja edullisesti!

”Koulutuksen avulla hoidat jatkossa perunkirjoitusprosessin itsenäisesti alusta loppuun.”

Juristimme kouluttaa sinut ja työntekijäsi, jotta perunkirjoitusten laatiminen hoituu jatkossa itsenäisesti.

Mitä perunkirjoituskoulutus sisältää?

Kouluttaudut laatimaan perunkirjoitukset täysin etänä ja omaan tahtiin. Koulutus sisältää materiaalit, joiden avulla pystyt hoitamaan perunkirjoituksia jatkossa itsenäisesti. Kerromme tärkeimmät asiat perunkirjoituksista, siihen liittyvästä prosessista sekä perunkirjoitukseen vaikuttavista asioista (esim. avio-oikeus ja testamentit). Saat kaiken materiaalin kätevästi sähköpostiisi. 

Koulutus sisältää:

 1. Koulutus nauhoite ”Yleistä perunkirjoituksista”
  • tarpeelliset tiedot perillisryhmistä, testamenteista, perunkirjoitustilaisuudesta, uskotuista miehistä, pesänilmoittajista ym.
 2. Kirjallinen ohje käytännön perunkirjoitusprosessia varten
 3. Kirjallinen ohje perukirjan laatimiseen (ja perukirjapohjan täyttämiseen)
 4. Perukirjapohja
 5. Kysymyspatteriston ensitapaamista varten
 6. ”Kutsu perunkirjoitukseen” -mallipohjan

Voit tarvittaessa tilata meiltä myöhemmin myös muita mallipohjia. On myös tärkeää, että laadit sinun ja kuolinpesän välille Toimeksiantosopimuksen. 

Mikäli tarvitset pelkän perukirjapohjan, voit sellaisen sen täältä!

Perukirjakoulutus hinta

1 449,00 €  (sis. alv).

Voit halutessasi jakaa laskun kahteen tai kolmeen erään.

Psst! Perukirjojen hinta on yleensä alkaen 400 euroa, joten saat koulutuksen hinnan kuitattua nopeasti.

Tilaa koulutus perunkirjoitusten laatimiseen tästä

Tilaa koulutus perunkirjoitusten laatimiseen tästä ja saat koulutusmateriaalit pian sähköpostiisi.

Tilauksen tekemällä annat Somelawlle toimeksiannon ja hyväksyt Sopimusehtomme.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.

Miksi hankkia koulutus perunkirjoitusten tekemiseen?

Perukirjan laatiminen ilman juristin tukea voi olla mahdollista yksinkertaisissa tilanteissa. Juristin tekemän koulutuksen hankkiminen ja hyvän perukirjapohjan käyttäminen on kuitenkin kannattavaa, jotta

 1. Ymmärrät perunkirjoitukseen ja perinnönjakoon vaikuttavat asiat. Mikäli näitä ei ymmärrä, voi siitä koitua rahallista vahinkoa osakkaille, joista sinä voit joutua vastuuseen.
 2. Varmistat, ettei perukirjasta tule virheellistä tai puutteellista eikä asia myöhemmin johda ongelmiin, viivästyksiin ja riitoihin.
 3. Kirjoitat oikeat asiat perukirjaan oikein. Perukirjassa on oltava tietyt  tiedot ja sen perusteeksi on otettava asiakirjat.
 4. Selviät monimutkaisistakin kuolinpesistä. Hyvällä koulutuksella ja perukirjapohjalla hoidat helposti myös kuolinpesät, joissa on yritys-, ulkomaista- tai metsäomaisuutta, ulkomaisia perillisiä taikka laaja tai monimutkainen testamentti. Juristi voi auttaa sinua navigoimaan näiden monimutkaisten oikeudellisten kysymysten läpi ja varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja toimet suoritetaan asianmukaisesti.
 5. Toimit oikein. Perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut juristi ymmärtää, mitkä eri lait vaikuttavat perukirjaan ja auttavat myös sinua ymmärtämään nämä seikat. Näin perillisille ja/tai sinulle ei koidu seuraamuksia perunkirjoitusten hoitamisesta.

Tilaa koulutus perunkirjoitusten laatimiseen tästä

Tilaa koulutus perunkirjoitusten laatimiseen tästä ja saat koulutusmateriaalit pian sähköpostiisi.

Tilauksen tekemällä annat Somelawlle toimeksiannon ja hyväksyt Sopimusehtomme.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.

Miksi Somelaw?

Perukirjapohjan luoneella juristillamme on yli kymmenen vuoden kokemus perunkirjoitusten sekä muiden perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen laatimisesta. Juristimme on hoitanut maanlaajuisesti aihealueeseen liittyvää koulutusta sekä tarjonnut sitä koskevaa neuvontaa lakimiehille sekä muille asiantuntijoille.

Lue lisää Somelawsta täältä!

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.