Somelaw

Koulutus perun­kirjoitusten laatimiseen

Haluatko oppia tekemään perunkirjoituksia tai lisätä ne palveluvalikoimaasi? Olet oikeassa paikassa!

Perunkirjoitusten tekeminen

Juristimme tekemä perukirjakoulutus takaa sen, että sinä ja työntekijäsi opitte laatimaan perunkirjoitukset itsenäisesti. Perunkirjoituskoulutus sisältää myös perukirjapohjan, kirjalliset ohjeet sekä muita pohjia, jotka tukevat asiakkaan kanssa kommunikointia.  Saat kaikki materiaalit sisäiseen käyttöösi, jotta löydät pulmatilanteissa vastaukset avoimiin kysymyksiin.

Koulutus perunkirjoitusten laatimiseen

Juristimme kouluttaa sinut tai työntekijäsi, jotta perunkirjoitusten laatiminen hoituu jatkossa itsenäisesti.

Laita meille viestiä ja pyydä tarjous. Mikäli hyväksyt tarjouksen, saat käyttöösi koulutus nauhoitteen, jonka voit katsoa omaan tahtiisi. Lisäksi saat sähköpostiisi mallipohjia ja ohjeita perukirjan laatimiseen sekä käytännön perunkirjoitusprosessiin.

Koulutus räätälöidään täysin teidän toiveidenne mukaisesti. Perunkirjoituskoulutus voidaan siis laatia täysin aloittelijoille, mutta myös vaativampia perunkirjoituksia varten.

Esimerkki perukirjakoulutuksesta ja sen sisällöstä

Koulutimme asiakkaamme laatimaan perunkirjoituksia, sillä he halusivat lisätä perukirjat palveluvalikoimaansa. Koulutus toteutettiin täysin etänä.

Perukirjakoulutus sisälsi seuraavat asiat, jonka avulla työntekijät pystyivät laatimaan perunkirjoituksia itsenäisesti:

 • Koulutus nauhoite ”Yleistä/Tärkeää perunkirjoituksista”
  • tarpeelliset tiedot perillisryhmistä, testamenteista, perunkirjoitustilaisuudesta, uskotuista miehistä, pesänilmoittajista ym.
 • Kirjallinen ohje käytännön perunkirjoitusprosessia varten
 • Kirjallinen ohje perukirjan laatimiseen (ja perukirjapohjan täyttämiseen)
 • Valmis perukirjapohja perustilanteisiin
 • Vapaavalintainen yksi mallipohja
  • esim. pohja ensitapaamiseen / ensi keskusteluun asiakkaan kanssa (sisältää läpikäytävät ja asiakkaalta kysyttävät asiat, joiden pohjalta pääsee laatimaan perukirjaa ja osaa pyytää asiakkaalta puuttuvat/tilattavat asiakirjat)
  • testamentin hyväksyminen, kutsut perunkirjoitukseen tai joku muu

Lisähintaan koulutukseen on mahdollista lisätä muitakin dokumentteja, sopimuksia tai pohjia, esim Toimeksiantosopimus (sinun yrityksesi ja asiakkaan välille).

Hinta: 1 390,00 € + alv

Psst! Koska perunkirjoitusten hinta on yleensä alkaen 400-500 euroa, ei perunkirjoituksia tarvitse tehdä montaa päästääkseen jo plussalle.

Verkkokoulutus mahdollisti työntekijöiden perehtymisen koulutusmateriaaliin omassa tahdissaan. Lisäksi tallennetut materiaalit mahdollistivat sen, että pohjat olivat aina helposti saatavilla ja koulutusmateriaaliin oli helppo palata mietityttävien kysymysten kohdalla.

Pyydä tarjous ja hanki koulutus perukirjojen laatimiseen tästä!

Jätä tähän yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä – palaamisiin!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Miksi Somelaw?

Koulutuksista vastaavalla juristilla on useamman vuoden työkokemus perunkirjoitusten sekä muiden perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen laatimisesta. Edellisessä positiossaan juristimme on myös hoitanut maanlaajuisesti aihealueeseen liittyvää koulutusta sekä tarjonnut sitä koskevaa neuvontaa lakimiehille sekä muille asiantuntijoille.

Somelawn taustalla on ajatus siitä, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus toimia oikein eikä juristin loppulaskun tai asioiden epäselvyyden tulisi olla tämän tiellä. Hoidamme asiasi aina asiantuntevasti, mutta simppelisti – meillä asioista ei tehdä rakettitiedettä. Meiltä saadun avun jälkeen tiedät aina täysin kuinka toimia. Kirsikkana kakun päällä on se, että meillä sinun ei koskaan tarvitse jännittää loppulaskua.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.