Somelaw

Markkinointi­oikeuden ammattilainen

Kaipaatko lakiapua markkinointiin tai markkinoinnin lainmukaisuuteen? Valitse Somelaw, jonka erikoistumisalana on markkinointioikeus! 

Lakiapua markkinointiin

Somelawn erikoistumisalaa on markkinointioikeus. Avustamme päivittäin markkinointia tekeviä yrityksiä kaikissa heidän lakiasioissaan!

Juristin ulkoistaminen

Jokainen markkinointia tekevä yritys kaipaa juridista apua, mutta kynnys oman juristin palkkaamiselle tai lakiosaston hankkimiselle voi olla korkea. Tähän toimiva vaihtoehto on juristin ulkoistaminen, sillä oman juristin palkkaaminen on kuitenkin suuri investointi. Jos kaipaat halvempaa ja kevyempää vaihtoehtoa oman lakimiehen hankkimiselle, ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto.

Markkinointijuridiikkaa

Olemme apunasi esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • markkinoinnin lainmukaisuus, miten saa markkinoida
  • lausunnot ja vastineet
  • vaikuttajamarkkinoinnin juridiikka
  • sosiaalisen median juridiikka
  • immateriaalioikeudet
  • markkinointi ja lanseeraus
  • pakkaus- ja tuotemerkintöjen vaatimukset

Ynnä muuta! Meitä voi lähestyä matalalla kynnyksellä.

Paketit ja hinnoittelu

Tarve lakiapuun tulee täysin teiltä, joten räätälöimme avun aina joustavaksi ja sinun tarpeeseesi sopivaksi. Me tiedämme, että tarpeesi vaihtelee.

Jos avun tarpeesi on jatkuvaa, voimme suunnitella juuri sinulle sopivan paketin tai yhteistyömallin. Helppon ja nopean avun saannin takaa esimerkiksi Somelawn ja organisaatiosi slack kanava tai whatsapp. Sopivin malli rakennetaan täysin teidän tarpeeseen sopivaksi.

Avustamme mieluusti myös yksittäisissä asioissa!

Ole meihin yhteydessä tästä!

Jätä tähän yhteystietosi ja kerro tarpeestasi.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat kuntoon.

Palaamisiin!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Blogi

Yrityksen (rajaton?) vastuu piilomainonnasta

Yritys on lähtökohtaisesti vastuussa, jos vaikuttajan kaupallisen yhteistyön julkaisu on lainvastainen. Yrityksen vastuu ei kuitenkaan ole rajatonta. Lue tästä, kuinka yritys voi täyttää oman osuutensa huolehtimalla tietyt asiat kuntoon.

Tästä hyvää lukemista

Näihin artikkeleihin kannattaa tutustua!

Vaikuttaja-pr ja sen merkitseminen

Lue tästä juristin kertomana (silti ymmärrettävästi) mitä on vaikuttaja-pr ja miten se merkitään oikeaoppisesti!

Kaupallisten yhteistöiden merkitseminen

Tässä artikkelissa juristimme kertoo, miten kaupalliset sisällöt merkitään oikein ja mitä piilomainonta on.

Teaser-markkinointi

Lue tästä, mitä on teasausmainonta ja onko myöhemmin julkaistava kuva merkittävä mainostunnistein.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.