Somelaw

Neuvonta

Kaipaatko lakiapua markkinointiin, vaikuttajamarkkinointiin, somesääntelyyn , immateriaalioikeuksiin, sopimusasioihin tai mihin tahansa muuhun juridiseen ongelmaan?

Valitse, niin lakiasiat eivät mietitytä enää kauaa

Somelaw:n lakineuvonta huolehtii, että hommat menee maaliin esimerkillisesti.

“Vaikuttajamarkkinoinnista ei ole vielä kotimaista tuomioistuinratkaisua. On vain ajan kysymys, milloin pieleen mennyt tapaus etenee tuomioistuimeen. Kukaan ei varmasti halua joutua tällaisen tapauksen keulakuvaksi, joten asiat kannattaa hoitaa kunnolla.”

Katariina Ruuskanen, OTM, Somelaw:n perustaja

Missä ongelmissa voimme auttaa?

Olemme erikoistuneet vaikuttajamarkkinointiin, markkinointioikeuteen ja sosiaaliseen mediaan liittyvään sääntelyyn sekä sopimusasioihin. Meitä voi kuitenkin aina lähestyä matalalla kynnyksellä missä tahansa lakiasiassa.

Asiakaskyselyn tuloksia

Tätä mieltä asiakkaamme olivat meistä:

100%

oli tyytyväisiä juristimme vasteaikaan ja koki saavansa apua nopeasti

100%

oli erittäin tyytyväisiä juristimme asiantuntemukseen ja saamaansa apuun

100%

juristi oli tavoitettavissa helposti ja vaivattomasti

Mitä lysti kustantaa?

190 e / h + alv.

Arvioimme asian hoitamiseen kuluvan ajan aina etukäteen, jotta tiedät aina, mitä neuvonta tulee sinulta kustantamaan. Meillä loppulaskua ei siis tarvitse jännittää! Jätä meille tarjouspyyntö alta!

Homma käyntiin tästä

Jätä tähän yhteystietosi ja kuvaa kysymyksesi tai ongelmasi alle. Voit pyytää tästä myös tarjouspyynnön.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat asiasi hoitamisesta.

Palaamisiin!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä hyödyt lakineuvonnasta?

Taklaat oikeudelliset riskit

Kun hoidat asiat etukäteen, taklaat oikeudelliset seuraamukset. Olemme täällä myös minimoimassa vahingot, jos hommat osui jo tuulettimeen.

Säästät rahaa

Kun asiat hoitaa etukäteen oikein, se tulee varmasti halvemmaksi kuin mönkään menneiden asioiden oikeudenkäyntikulut.

Säästät sitä tärkeintä: aikaa

Erityisasiantuntemusta vaativat asiat kannattaa ulkoistaa. Ellet ole näihin asioihin erikoistunut juristi, tämä säästää sinulta takuulla työtunteja, joiden arvo on luonnollisesti myös mitattavissa rahana.

Imagohyötyä vastuullisuudesta ja luotettavuudesta

Kun toimit itse sääntelyn mukaisesti, voit osoittaa muille toimivasi vastuullisesti ja luotettavasti. Sääntelyn rikkominen voi vaikuttaa negatiivisesti brändiisi. Harmillisesti tämä ymmärettään usein vasta sitten, kun hommat ovat jo osuneet tuulettimeen.

Minimoit maineriskit

Sääntelyn rikkomisesta seuraavat huomautukset voivat aiheuttaa negatiivista julkisuutta tai mainehaittoja. Luonnollisesti tämä menetys on usein myös rahallinen.

Blogi

Yrityksen (rajaton?) vastuu piilomainonnasta

Yritys on lähtökohtaisesti vastuussa, jos vaikuttajan kaupallisen yhteistyön julkaisu on lainvastainen. Yrityksen vastuu ei kuitenkaan ole rajatonta. Lue tästä, kuinka yritys voi täyttää oman osuutensa huolehtimalla tietyt asiat kuntoon. 

Meihin luottavat

Temme yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

 

Miksi Somelaw?

Somelaw neuvoo sinua oikeudellisissa kysymyksissä, jotta sinä osaat toimia oikein. Erityisasiantuntemus kannattaa valita aina, sillä ensinnäkin se on kustannustehokasta. Asioista jo valmiiksi perillä olevan juristin lasku ei sisällä tuntien selvitystyön kustannuksia. Toiseksi saat kysymykseesi varmasti asiantuntevan, kokonaisvaltaisen ja kattavan vastauksen.

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus toimia säännösten mukaan vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Meillä neuvonta ei alan erityisasiantuntemuksesta huolimatta koostu vain lakiviittauksia tai ympäripyöreistä vastauksista. Meillä varmistutaan siitä, että ymmärrät mitä sääntely tarkoittaa juuri sinun kohdallasi ja tiedät miten käytännössä toimia.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.