Somelaw

Neuvonta

Kaipaatko lakiapua markkinointiin, vaikuttajamarkkinointiin, somesääntelyyn , immateriaalioikeuksiin, sopimusasioihin tai mihin tahansa muuhun juridiseen ongelmaan?

Valitse, niin lakiasiat eivät mietitytä enää kauaa

Somelaw:n lakineuvonta huolehtii, että hommat menee maaliin esimerkillisesti.

“Vaikuttajamarkkinoinnista ei ole vielä kotimaista tuomioistuinratkaisua. On vain ajan kysymys, milloin pieleen mennyt tapaus etenee tuomioistuimeen. Kukaan ei varmasti halua joutua tällaisen tapauksen keulakuvaksi, joten asiat kannattaa hoitaa kunnolla.”

Katariina Ruuskanen, OTM, Somelaw:n perustaja

Missä ongelmissa voimme auttaa?

Olemme erikoistuneet vaikuttajamarkkinointiin, markkinointioikeuteen ja sosiaaliseen mediaan liittyvään sääntelyyn sekä sopimusasioihin. Meitä voi kuitenkin aina lähestyä matalalla kynnyksellä missä tahansa lakiasiassa.

Mitä hyödyt lakineuvonnasta?

Taklaat oikeudelliset riskit

Kun hoidat asiat etukäteen, taklaat oikeudelliset seuraamukset. Olemme täällä myös minimoimassa vahingot, jos hommat osui jo tuulettimeen.

Säästät rahaa

Kun asiat hoitaa etukäteen oikein, se tulee varmasti halvemmaksi kuin mönkään menneiden asioiden oikeudenkäyntikulut.

Säästät sitä tärkeintä: aikaa

Erityisasiantuntemusta vaativat asiat kannattaa ulkoistaa. Ellet ole näihin asioihin erikoistunut juristi, tämä säästää sinulta takuulla työtunteja, joiden arvo on luonnollisesti myös mitattavissa rahana.

Imagohyötyä vastuullisuudesta ja luotettavuudesta

Kun toimit itse sääntelyn mukaisesti, voit osoittaa muille toimivasi vastuullisesti ja luotettavasti. Sääntelyn rikkominen voi vaikuttaa negatiivisesti brändiisi. Harmillisesti tämä ymmärettään usein vasta sitten, kun hommat ovat jo osuneet tuulettimeen.

Minimoit maineriskit

Sääntelyn rikkomisesta seuraavat huomautukset voivat aiheuttaa negatiivista julkisuutta tai mainehaittoja. Luonnollisesti tämä menetys on usein myös rahallinen.

Mitä lysti kustantaa?

190 e / h + alv.

Arvioimme asian hoitamiseen kuluvan ajan aina etukäteen, jotta tiedät aina, mitä neuvonta tulee sinulta kustantamaan. Meillä loppulaskua ei siis tarvitse jännittää! Jätä meille tarjouspyyntö alta!

Homma käyntiin tästä

Jätä tähän yhteystietosi ja kuvaa kysymyksesi tai ongelmasi alle. Voit pyytää tästä myös tarjouspyynnön.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat asiasi hoitamisesta.

Palaamisiin!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Blogi

Yrityksen (rajaton?) vastuu piilomainonnasta

Yritys on lähtökohtaisesti vastuussa, jos vaikuttajan kaupallisen yhteistyön julkaisu on lainvastainen. Yrityksen vastuu ei kuitenkaan ole rajatonta. Lue tästä, kuinka yritys voi täyttää oman osuutensa huolehtimalla tietyt asiat kuntoon. 

Meihin luottavat

Temme yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

 

Miksi Somelaw?

Somelaw neuvoo sinua oikeudellisissa kysymyksissä, jotta sinä osaat toimia oikein. Erityisasiantuntemus kannattaa valita aina, sillä ensinnäkin se on kustannustehokasta. Asioista jo valmiiksi perillä olevan juristin lasku ei sisällä tuntien selvitystyön kustannuksia. Toiseksi saat kysymykseesi varmasti asiantuntevan, kokonaisvaltaisen ja kattavan vastauksen.

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus toimia säännösten mukaan vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Meillä neuvonta ei alan erityisasiantuntemuksesta huolimatta koostu vain lakiviittauksia tai ympäripyöreistä vastauksista. Meillä varmistutaan siitä, että ymmärrät mitä sääntely tarkoittaa juuri sinun kohdallasi ja tiedät miten käytännössä toimia.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.