Somelaw

Palvelusopimus

Tarpeissa palvelusopimus ulkopuolisen työvoiman, asiantuntijan tai konsultoinnin hankkimista varten?

Palvelusopimus

Palvelusopimuksella sovit ulkopuolisen avun hankkimisesta. Palvelusopimuksissa voi olla vaarana se, että ne tulkitaan työsopimuksiksi. Tämän voi välttää, jos sopimuksen hankkii juristilta.

Palvelusopimuksen laatiminen

Laadimme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja heti käyttövalmiin palvelusopimuksen.

Kartoitamme ensin tarpeesi ja laadimme sen pohjalta palvelusopimuksen, jonka saat kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Valitse valmis palvelusopimus, jos tarpeesi ei ole jatkuvaa. Valmis sopimus on hyvä valinta myös, jos et halua itse käyttää aikaa ehtojen läpikäymiseen tai sopimuksen täyttämiseen.

Palvelusopimuspohja

Laadimme sinulle itse täytettävän palvelusopimuspohjan.

Palvelusopimuspohjan tilaamalla saat heti käyttövalmiin vaikuttajasopimuspohjan sähköpostitse.

Juristin laatima palvelusopimuspohjamme on simppeli eikä se vaadi sinulta kuin muutaman kohdan täyttämistä. Parinkymmenen sivun sopimusnivaskaa ei siis tarvitse pelätä.

Valitse palvelusopimuspohja, jos uskot tarvitsevasi palvelusopimusta useammin, kuin kerran.

Mitä palvelusopimus maksaa?

Palvelusopimus 250 € + alv

Palvelusopimuspohja 350 € + alv

 Molemmat sisältävät alkukartoituksen, sopimuksen laatimisen sekä tarvittaessa sopimusta koskevan neuvonnan.

Hanki palvelusopimus tästä

Jätä tähän yhteystietosi ja kerro, kuinka voimme olla avuksi.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat asiasi hoitamisesta.

Palaamisiin!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Miksi Somelaw?

Taustallamme on ajatus siitä, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus toimia oikein eikä juristin loppulaskun tai asioiden epäselvyyden tulisi olla tämän tiellä. Hoidamme asiasi aina asiantuntevasti, mutta simppelisti – meillä asioista ei tehdä rakettitiedettä. Meiltä saadun avun jälkeen tiedät aina täysin kuinka toimia. Kirsikkana kakun päällä on se, että meillä sinun ei koskaan tarvitse jännittää loppulaskua.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.