Sivuston käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Somelawn Internet-sivustoon (somelaw.fi) ja näiden sivujen käyttöön sekä tarpeellisilta osin Somelawn sosiaalisen median kanaviin ja niillä julkaistuun sisältöön.

Sivujen ylläpitäminen

Sivustoa ylläpitää Somelaw, jolla on oikeus milloin tahansa muuttaa sivuston sisältöä, sen toimintaa ja sen käyttöehtoja. Tämä käsittää myös sivuston käytön rajoittamisen sekä sen ylläpitämisen lopettamisen.

Sivusto on laadittu huolellisesti, lain sekä hyvän tavan mukaisesti. Sivustoa pyritään päivittämään tarvittaessa. Somelaw ei takaa sivuston tietojen ajantasaisuutta, oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Sivuilla esitetyt tiedot, sisältö, materiaali ja artikkelit eivät ole oikeudellista neuvontaa tai muodosta oikeudellista kannanottoa yksittäistilanteisiin. Edellä mainittu koskee myös sosiaalisen median kanavissa julkaistua sisältöä.

Tekijänoikeudet

Somelaw omistaa tekijänoikeudet sivuilla julkaistuun aineistoon eikä tietoa saa hyödyntää millään kaupallisessa tavalla. Edellä mainittu koskee myös sosiaalisen median kanavissa julkaistua sisältöä.

Jos tekijänoikeus kuuluu joiltain osin kolmannelle, on Somelawlla tähän aineistoon käyttöoikeus. Aineiston lainaukseen sovelletaan voimassa olevaa tekijänoikeuslakia sekä soveltuvilta osin muuta lainsäädäntöä. Lainauksissa on aina ilmoitettava lähde.

Tekijänoikeus ei ulotu lakeihin ja asetuksiin, viranomaisen tai muun julkisen toimielimen päätöksiin ja lausumiin tai muuhun tekijänoikeuslain 9 §:ssä tarkoitettuun aineistoon.

Vastuuvapaus

Somelaw ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu sivustolla olevien tietojen käytöstä, sivustolla olevista virheistä tai puutteista. Somelaw ei myöskään vastaa siitä, jos sivut eivät ole käytettävissä. Somelaw ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta palvelusta, vaikka tällaiseen palveluun viitattaisiin sivustolla, eikä sivustolla sijaitsevien tai esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivustoista tai niillä olevista tiedoista. Edellä mainittu koskee myös sosiaalisen median kanavia.

 

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.