Somelaw

Testamentti

Tarvitsetko testamentin? Haluatko hoitaa sen kätevästi etänä?

Juristin laatima testamentti

Somelaw hoitaa testamentin teon nopeasti ja helposti etänä.

Miksi tehdä testamentti?

Jos sinulla ei ole testamenttia, perintösi jakautuu lakimääräisen perimysjärjestyksen mukaisesti. Testamentilla voi muuttaa lakimääräistä perimystä. Toisin sanoen: testamentin tekemällä voit määrätä siitä, kuka perii omaisuutesi.

Testamentilla voi esimerkiksi turvata puolisosi oikeuden perintöön tai määrätä, ettei lapsiesi puolisoilla ole oikeutta saatuun perintöön.

Testamentti voi myös vaikuttaa perintöverotukseen.

Testamentin tekemistä koskee tiukat muotovaatimukset, joten se kannattaa laadituttaa juristilla.

Miten testamentin tekeminen tapahtuu?

Ota alta meihin yhteyttä ja kerro, haluatko että olemme sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse. Yhteydenotossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi toiveesi testamenttiin liittyen. Kartoituksen jälkeen laadimme testamentin ja lähetämme sen sinulle sähköisesti. Ja näin testamentti on valmis allekirjoitettavaksi!

Mitä testamentin tekeminen maksaa?

75 euroa (sis. alv)

Hanki testamentti tästä

Jätä tähän yhteystietosi ja kerro, haluatko hoitaa asian puhelimitse, videoneuvotteluna vai sähköpostitse.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yksityiskohdat asiasi hoitamisesta.

Palaamisiin!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Miksi Somelaw?

Toimeksiantoja hoitavalla juristillamme useiden vuosien kokemus perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Somelaw neuvoo sinua oikeudellisissa kysymyksissä, jotta sinä osaat toimia oikein. Erityisasiantuntemus kannattaa valita aina, sillä ensinnäkin se on kustannustehokasta. Asioista jo valmiiksi perillä olevan juristin lasku ei sisällä tuntien selvitystyön kustannuksia. Toiseksi saat kysymykseesi varmasti asiantuntevan, kokonaisvaltaisen ja kattavan vastauksen.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.