Somelawn juristit

Kia Sironen

Somelawn juristit

Somelawn juristit koostuvat sen omistajista, työntekijöistä, sopimusyrittäjistä sekä laajasta yhteistyökumppaniverkostosta.

Otathan meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Löydät muut juristit täältä.

Kia Sironen

Juristi, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, yrittäjä

Olen Kia, helsinkiläinen juristi ja yrittäjä. Olen sopimusoikeuteen ja riidanratkaisuun perehtynyt juristi. Työskentelen pääasiassa yritysten lakiasioiden parissa, mutta avustan myös yksityishenkilöitä.

Parasta työssäni on se, että saan työskennellä mielenkiintoisten yritysten ja toimeksiantojen parissa, jotka inspiroivat minuakin yrittäjänä.

Ensimmäiset vuodet urallani olen hoitanut erilaisia yksityishenkilöiden riita-asioita (mm. kuluttaja-, velkomus-, työsuhdeasioita) tuomioistuimessa ja sen ulkopuolella sekä avustanut perhe- ja perintöoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Halu tuoda lakialalle enemmän positiivista juridiikkaa riitelyn sijaan on saanut minut siirtymään sopimusoikeuden ja yritysten lakiasioiden pariin. Joskus asiat eivät ole ratkaistavissa ilman tuomioistuinta, jolloin avustan asiakkaitani oikeusprosessissa.

Oma yrittäjätaustani on käynnistynyt jo vuonna 2015 kevytyrittäjyyden kautta. Rohkeus ja halu tehdä asioita omalla tavalla kuvailee tekemistäni. Hyppäsinkin juristiyrittäjäksi heti gradun palautettuani ja sillä tiellä pysytään. Se, että on itsekin yrittäjä, antaa perspektiiviä yritysten lakiasioiden hoitamiseen. Sopimusjuridiikka on arkipäivääni ja perfektionismistani on työssäni paljon hyötyä.

Jos kaipaat helpostilähestyttävää ja ratkaisukeskeistä juristia positiivisella asenteella, voit luottaa asiasi minulle hoidettavaksi. Oli asiasi mikä tahansa, voit olla minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Terveisin, Kia

   

Somelawn juristit

Somelawn juristit koostuvat sen omistajista, työntekijöistä, sopimusyrittäjistä sekä laajasta yhteistyökumppaniverkostosta.

Otathan meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Katso muut juristit täältä.

Ota yhteyttä Somelawhan täältä

Laita meille viestiä, olisi kiva olla avuksi!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.

”Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tiestitkö, että oon maailman onnellisin, että oon löytänyt sut? Stressi ei nouse yhtään kun tiiän, että voin olla suhun yhteydessä ja asiat hoituu!

”Tehtiin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw on jeesannut meitä monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta!”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä tilauksen tehdessäsi Tilaus- ja sopimusehtomme.