Somelaw

Valokuvaus­sopimus

Juristin laatima valokuvaussopimus? Valokuvaussopimuspohja netistä? Olet oikeassa paikassa!

Varmista onnistuneet kuvaukset hyvällä sopimuksella

Somelaw varmistaa, että valokuvaus sopimus on sellainen kuin pitää ja molemmat osapuolet allekirjoittavat sen hyvillä fiiliksillä. Sopimuksemme ovat selkeitä ja helppolukuisia eikä meillä tarvitse pelätä vaikeaselkoisia tai kymmensivuisia sopimusnivaskoja.

Hanki valokuvaussopimus meiltä helposti, edullisesti ja etänä!

”Asiakkaalle kuvaukset ovat tärkeitä henkilökohtaisuuden vuoksi ja kuvaajalle ne taas ovat elinkeino. Hyvä sopimus turvaa molempien intressit ja varmistaa, että kaikki menee maaliin ajatellusti”

Katariina Ruuskanen, OTM, Somelaw:n omistaja & perustaja

Valokuvaussopimus netistä

Meiltä taas tarpeisiisi sopivan ja heti käyttövalmiin valokuvaussopimuksen tai valokuvaussopimuspohjan.

Kartoitamme ensin mahdolliset toiveesi ja tarpeesi. Tämän jälkeen laadimme sopimuksen tai sopimuspohjan, jonka saat kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Somelaw:n laatima sopimus takaa sen, että

  • sopimus sisältää kaiken oleellisen ja on molempien osapuolten mukainen
  • sillä voidaan reagoida muuttuviin tilanteisiin
  • immateriaalioikeudet menevät oikein
  • sopimnus ylipäätään syntyy. Meillä ymmärretään, että tämä on aina ensisijaista. Tästä syystä emme laadi ikinä paksuja ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja.

Valokuvaussopimuspohja

Mikäli sinulla on toistuva tarve valokuvaussopimukselle, meiltä saat itse kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvan täytettävän tuotantosopimuspohjan.

Tuotantosopimuspohjan tilaamalla saat juristin laatiman, heti käyttövalmiin sopimuspohjan sähköpostiisi.

Sopimuspohja on simppeli eikä se vaadi sinulta kuin muutaman kohdan täyttämistä. Parinkymmenen sivun sopimusnivaskaa ei siis tarvitse pelätä. Sopimuspohja sisältää myös vaihtoehtoisia ehtokohtia, joista voit valita kyseiseen tilanteeseen aina parhaiten istuvan ehdon.

Valitse sopimuspohja, jos tarpeesi on jatkuvaa ja sopimuksesi pysyy aina pääosin samankaltaisena (etkä toisin sanoen kaipaa ehtoräätälöintiä).

Mitä hyödyn tästä?

Minimoit ylimääräisen säädön ja riitatilanteet

Huolellisesti laadittu sopimus takaa onnistuneen kuvauksen. Se toimii myös turvana, johon voit vedota väärinkäsityksissä tai riitatilanteessa. Laadi hyvä sopimus, epämääräisistä sähköposteista ei nimittäin löydy apua yllättäviin tilanteisiin.

Säästät aikaa

Jos kaikki muu tuntuu selvältä paitsi se, mitä kaikkea sopimukseen pitäisi sisällyttää, sopimusasiat kannattaa ulkoistaa. Tällä vapautat itseltäsi työtunteja.

Säästät rahaa

Sopimusasioiden kunnolla hoitaminen antaa sinulle mielenrauhan riitaisuuksilta. Asioiden kuntoon hoitaminen etukäteen on myös saletisti halvempaa, kuin asioiden setviminen esim. oikeudessa asti.

Imagohyötyä vastuullisuudesta ja luotettavuudesta

Kun otat sopimusasiat vakavasti ja sopimuksesi on hoidettu vimpan päälle, osoittaa tämä yhteistyökumppaneillesi vastuullisuudestasi ja antaa sinusta toimijana paremman kuvan.

Minimoi maineriskit

Pieleenmenneet yhteistyöt ja etenkin oikeudelliset seuraamukset ovat valitettavasti mediaherkullisia, joten asiat kannattaa hoitaa kunnialla maaliin.

Meihin luottavat

Temme yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

 

Hanki valokuvaussopimus tai tarjous tästä!

Jätä tähän yhteystietosi ja kerro tarpeesi.

Palaamme sinulle mahdollisimman pian tarjouksen kanssa.

Palaamisiin!

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Blogi

Yrityksen (rajaton?) vastuu piilomainonnasta

Yritys on lähtökohtaisesti vastuussa, jos vaikuttajan kaupallisen yhteistyön julkaisu on lainvastainen. Yrityksen vastuu ei kuitenkaan ole rajatonta. Lue tästä, kuinka yritys voi täyttää oman osuutensa huolehtimalla tietyt asiat kuntoon.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos et löytänyt sinulle sopivaa palvelua, ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä! Olisi kiva olla avuksi :)

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tästä hyvää lukemista

Näihin artikkeleihin kannattaa tutustua!

Vaikuttaja-pr ja sen merkitseminen

Lue tästä juristin kertomana (silti ymmärrettävästi) mitä on vaikuttaja-pr ja miten se merkitään oikeaoppisesti!

Kaupallisten yhteistöiden merkitseminen

Tässä artikkelissa juristimme kertoo, miten kaupalliset sisällöt merkitään oikein ja mitä piilomainonta on.

Teaser-markkinointi

Lue tästä, mitä on teasausmainonta ja onko myöhemmin julkaistava kuva merkittävä mainostunnistein.

”Koen Somelawn helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi. Iso suosittelu jos kaipaat nykyaikaista lakitoimistoa ja sitä, että asiat selitetään sinulle selkokielellä!”

”Tehtin Somelawlla yritykselle sopimukset eri tarpeisiin. Kävimme ensin yhdessä läpi mitä sopimukselta halutaan ja mitä sen pitäisi sisältää. Asia hoitui helposti ja nopeasti. Kiitos siitä!”

”Somelaw ja Katariina on jeesannut meitä eli vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordia monissa jutuissa niin sopimuksista vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuuteen. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun, ja sen lisäksi yhteistyö on todella vaivatonta!”

”Jos et halua kymmensivuisia ja vaikeaselkoisia sopimusnivaskoja, suosittelen Somelawta. Saimme erinomaiset ja selkeät sopimukset. Sopimusasioiden hoitaminen Somelaw:lla todellakin säästi minulta aikaa ja yrittäjälle aika on aina rahanarvoista!”

“Sopimusten teko ammattimaisesti pitää huolta yrityksen imagosta yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tuo turvaa, että sopimukset ovat pätevät. Ammattilaisella on myös aina viimeisin tieto mitä sopimusten tulee sisältää, tähän selvittelytyöhön olisi minulta yrittäjänä mennyt vielä enemmän aikaa”

”Mikään ei ole koskaan antanut minulle samanlaista mielenrauhaa ja tukea kuin nimenomaan somemaailmaan keskittynyt lakimies. Pelkkä ajatus jo siitä, että kerrankin on oikeasti pätevä ihminen keltä kysyä jos mieltä askarruttaa jokin on ollut korvaamatonta.”

”Siis kiitos! Jos en olisi saanut Somelawn apua, olisin hävinnyt rahaa satoja euroja joka kuukausi.”

”Kun ottaa juristin avuksi, sopimusasiat voi onneksi hoitaa myös niin, ettei ne aiheuta ylimääräistä stressiä”

”Somelaw piti huolen siitä, että molemmat osapuolet kirjoittavat sopimuksen mielellään eikä tarjoamamme sopimus johda ylimääräiseen säätöön”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan Somelawn asiakkailta.

Somelaw

Tilaa meidän uutiskirje tästä!

Pysy perillä pykälistä ja tilaa tästä uutiskirjeemme. Älä huoli, emme lähetä turhia viestejä.

Kiitos!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.